Werken in Almere

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Almere waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Almere zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Almere. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Almere

B2C Telefonisch Verkoper in centrum Almere

Bepaal zelf je werktijden, verdien een goed salaris en verdien daarnaast nog interessante bonussen. Al met al een leuke en uitdagende functie!

Lees meer

B2B telesales medewerker voor bekende organisaties

Ga aan de slag als B2B telesales medewerker en doe waardevolle commerciële werkervaring op. Daarnaast verdien je een goed salaris en werk je in een leuk team.

Lees meer

Technisch Helpdesk Medewerker voor een bekende kabelmaatschappij

Een interessante functie als Technisch Helpdesk Medewerker in Almere voor een bekende kabelmaatschappij. Help klanten met het oplossen van hun vragen en problemen bij dit leuke bedrijf.

Lees meer

B2B commercieel adviseur voor groot NL telecom bedrijf | Almere

Een uitdagende B2B functie waarin je optreedt als telefonisch adviseur naar zakelijke klanten. Je werkt in een mooi pand en in een leuk team voor 32-40 uur per week

Lees meer