Werken in Alphen aan den Rijn

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Alphen aan den Rijn waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Alphen aan den Rijn zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Alphen aan den Rijn. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Alphen aan den Rijn

Telemarketeer B2C en B2B bij een groeiend callcenter in Alphen ad Rijn

Een leuke en uitdagende functie als telefonisch verkoper op verschillende warme projecten bij onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn. Dit callcenter is professioneel, gezellig en betaalt goed!

Lees meer

Enthousiaste B2C telesales medewerker

Bepaal zelf je werktijden, verdien een goed salaris en verdien daarnaast nog interessante bonussen. Al met al een leuke, uitdagende en leerzame functie!

Lees meer