Werken in Amsterdam

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Amsterdam waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Amsterdam zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Amsterdam. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Amsterdam

Uitdagende baan als accountmanager B2B in Amsterdam

Deze uitdagende en flexibele baan als accountmanager B2B biedt jou de mogelijkheid om jouw telefonische kwaliteiten in te zetten. Ben jij commercieel, salesgericht en toe aan een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Lees snel meer over deze functie!

Lees meer

Accountmanager Finance op de Zuidas in Amsterdam

Ben jij sales gedreven en op zoek naar de mogelijkheid om dit te laten zien? Voor een FinTech bedrijf op de Zuidas in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Accountmanager Finance.

Lees meer

Business-to-Business Account Managemer for French or Flemish speakers | Amsterdam

Lees meer

Startersfunctie als commercieel medewerker bij een startup in Amsterdam

Wil jij onderdeel zijn van een startup en jouw waarde direct terug zien in de groei van het bedrijf? Voor een organisatie dat sales uitvoert op hoog niveau voor A-klasse bedrijven zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker in Amsterdam. Zoek jij dit? Lees dan snel verder!

Lees meer

Accountmanager buitendienst bij een leidende organisatie in Amsterdam

Ben jij commercieel ingesteld? Ben je goed in acquisitie en maak jij graag de deal rond? Dan is de vacature bij mijn opdrachtgever als accountmanager buitendienst in Amsterdam wellicht interessant. Om de leidende positie te vergroten ga jij zelfstandig de markt bewerken. Meer weten? Lees dan verder!

Lees meer