Werken in Den Bosch

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Den Bosch waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Den Bosch zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Den Bosch. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Den Bosch

B2C Telemarketeer op wisselende projecten

Een leuke vacature als telefonisch verkoper op verschillende commerciële B2C projecten. Je kunt 12-40 uur per week aan de slag en verdient een goed salaris aangevuld met interessante bonussen

Lees meer

Telefonisch adviseur zakelijk bellen

Een interessante en uitdagende functie als B2B telesales professional op het gebied van advertentieruimte verkoop bij dit gespecialiseerde callcenter.

Lees meer