Werken in Den Haag

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Den Haag waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Den Haag zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Den Haag. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Den Haag

B2C Telefonisch Verkoop Medewerker

Bepaal zelf je werktijden, verdien een goed salaris en verdien daarnaast nog interessante bonussen. Al met al een leuke en uitdagende functie!

Lees meer

Telefonisch B2B Adviseur Advertentieruimte

Een interessante en uitdagende functie als B2B telesales professional op het gebied van advertentieruimteverkoop bij dit gespecialiseerde callcenter in Den Haag centrum.

Lees meer