Werken in Haarlem

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Haarlem waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Haarlem zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Haarlem. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Haarlem

Telefonisch Verkoper B2C namens verschillende projecten

Een leuke functie als callcenter medewerker bij een grote en bekende organisatie. Je hebt hier interessante doorgroei mogelijkheden, werkt in een leuk team op flexibele tijden en verdient goed.

Lees meer

Klantenservice Medewerker Kabelaanbieder

Een interessante functie voor de echte klantenservice medewerker! Help klanten met een veelvoud aan vragen, verdien een goed salaris en werk in een leuk team.

Lees meer

Medewerker Technische Helpdesk namens een computerfabrikant

Technisch helpdesk medewerker namens een bekende computerfabrikant. Je helpt mensen op afstand met het oplossen van al hun problemen. Een leuke en gevarieerde job!

Lees meer

Professioneel sales medewerker B2B

Een interessante en uitdagende functie als B2B telesales professional op het gebied van advertentieruimteverkoop bij dit gespecialiseerde callcenter in Haarlem centrum.

Lees meer