Werken in Maastricht

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Maastricht waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Maastricht zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Maastricht. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Maastricht

Een leuk en uitdagend project voor telefonisch verkopers

Werk als telefonisch verkoper voor een grote mobiele telecomprovider en verdien een goed salaris en aanvullende bonus.

Lees meer

Inbound sales medewerker mobiele telecomprovider

Een leuke functie als klantenservice medewerker voor een mobiele telefonie provider. Goede arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer.

Lees meer