Werken in Nieuwegein

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Nieuwegein waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Nieuwegein zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Nieuwegein. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Nieuwegein

Telefonisch Adviseur B2C voor leuk project

Bepaal zelf je werktijden, verdien een goed salaris en verdien daarnaast nog interessante bonussen. Al met al een leuke, uitdagende en leerzame functie!

Lees meer