Werken in Nijmegen

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Nijmegen waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Nijmegen zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Nijmegen. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Nijmegen

Telefonisch Verkoper in centrum Nijmegen op B2C

Een leuke vacature als telefonisch verkoper op verschillende commerciële B2C projecten. Je kunt 12-40 uur per week aan de slag en verdient een goed salaris aangevuld met interessante bonussen

Lees meer

B2B telefonisch adviseur

Een interessante en uitdagende functie als B2B telesales professional op het gebied van advertentieruimte verkoop bij dit gespecialiseerde callcenter in Nijmegen.

Lees meer