Werken in Rotterdam

Op deze pagina vind je alle callcenter vacatures in Rotterdam waarop je direct kunt reageren. Aan de rechterkant van de pagina vind je een overzicht van de beschikbare vacatures.

In Rotterdam zijn er verschillende callcenters, klantenservice en telefonische afdelingen waarvoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Werken in een callcenter past perfect in het leven van een student, herintreder en werkende ouder, omdat part-time werken mogelijk is volgens een flexibel rooster. Daarnaast vinden ook veel fulltime telefonisch talenten een perfecte baan binnen de contactcenter branche omdat het werk uitdagend is en veelal goed verdiend.

Je kunt via ons per direct aan de slag bij de meest interessante callcenters in Rotterdam. Wij zijn op zoek naar callagents voor verschillende functies binnen de callcenter branche, zoals telefonisch verkopers, helpdesk medewerkers, klantenservice medewerkers, marktonderzoekers, callagents inbound en outbound callagents.

Vacatures in nabijgelegen steden:

Beschikbare vacatures in: Rotterdam

Commercieel Medewerker B2C bij leuk callcenter

Een leuke functie als callcenter medewerker bij een grote en bekende organisatie. Je hebt hier interessante doorgroei mogelijkheden, werkt in een leuk team op flexibele tijden en verdient goed.

Lees meer

B2B Telefonisch Adviseur Financiële projecten

Ga aan de slag als B2B telesales medewerker en doe waardevolle commerciële werkervaring op. Daarnaast verdien je een goed salaris en werk je in een leuk team.

Lees meer

Inbound Sales Adviseur Mobiele Telefonie

Een leuke functie als klantenservice medewerker voor een mobiele telefonie provider. Goede arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer.

Lees meer