Annemiek (23) uit Amsterdam

Als laatstejaars studente zocht ik een leuke, flexibele bijbaan waar ik ook nog iets van op zou steken. Via een omweg kwam ik bij een B2B telemarketingbureau terecht. Ik bleek over commerciële kwaliteiten te beschikken, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Leuk voor mijzelf, maar ook voor mijn cv!

Nick (19) uit Utrecht

Na mijn MBO2 ICT wist ik niet echt wat ik wilde doen, ik had een beetje genoeg van studeren. Na mijn buitenlandse reis kon ik via Talented People op gesprek bij een kleinschalig technisch helpdesk bureau. Inmiddels werk ik er alweer een jaar en heb ik het er ontzettend naar mijn zin.

Els (53) uit Arnhem

Via Talented People kwam ik aanraking met callcenterwerk, en uiteindelijk bij een bureau dat voornamelijk ledenwerving voor Goede Doelen doet. Ik dacht eerst dat er alleen maar jongeren zouden werken, maar er bleek een hele diverse groep mensen te werken. Het is misschien niet iets wat ik mijn hele leven ga doen, maar voorlopig heb ik het nog erg naar mijn zin.

Nathalie (21) uit Hilversum

Ik had hiervoor altijd in de horeca gewerkt en had een beperkt beeld van callcenterwerk: ik dacht dat het altijd zo'n saaie bedoening was. Uiteindelijk ben ik bij een leuk callcenter terecht gekomen waar voornamelijk HBO & WO studenten werken. Ik ben er inmiddels weg, maar ik heb een ontzettend leuke tijd gehad en er een paar goede vriendinnen aan over gehouden.

Stefan (24) uit Wijk bij Duurstede

Ik had een paar keer eerder gewerkt bij een callcenter en had inmiddels al enige ervaring. Ik vond dan ook dat ik wel iets meer in mijn mars had dan anderen zonder ervaring. Dankzij Talented People heb ik nu een lekker commerciële job met leuke prestatiebonussen. Werkt wel zo motiverend!

Wim (42) uit Deventer

Na altijd als een accountmanager bij een advertentiebureau te hebben gewerkt was in een callcenter werken niet het eerste waar ik aan dacht. Via Talented People kwam ik in aanraking met het zakelijk bellen, bij een telemarketingbureau gericht op de ICT-branche. We zitten in een klein team en bellen op afwisselende projecten. Een hele andere manier van werken, maar het bevalt me prima!

Samira (22) uit Den Haag

Omdat ik vroeger nooit een opleiding heb afgemaakt was het lastig om aan een baan te komen. Via Talented People kwam ik bij een callcenter terecht waar ze dit niet zo erg vonden. Ze waren bereid om in mij te investeren en ik kon al in de eerste maand certificaten behalen. Ik doe nu een MBO3 opleiding via het callcenter en krijg zo de kans om toch nog aan mijn CV te werken.

Sandra (31) uit Den Bosch

Voor mij is de werksfeer erg belangrijk. Het leuke van mijn huidige baan is dan ook het leuke team van collega's waarmee ik lekker kan lachen. Verder ben ik ook blij dat ik deze baan goed kan combineren met het gezinsleven en mijn schoolgaande dochtertje. En het extra geld komt ook wel goed uit in deze tijden.

Carlos (27) uit Rotterdam

Ik had nog nooit eerder in een callcenter gewerkt, en ik moet dan ook zeggen dat het voor mij een grote stap was. Ik ben blij dat ik heb doorgezet, want inmiddels werk ik er al meer dan een jaar en ik zit inmiddels op de inbound-afdeling van een mobiele telefonie-aanbieder. Een leuk project met veel afwisseling en uitdaging.

Marielle (58) uit Zoetermeer

Ik zit nu al 22 jaar in de callcenterbranche en ik heb dan ook al de nodige ervaring opgedaan. Via Talented People kwam ik aanraking met diverse supervisor en teamleider vacatures. Het was nog even een flink avontuur, maar inmiddels zit ik prima op mijn plek als supervisor bij de klantenservice afdeling van een grote auto-importeur.

Henk-Jan (45) uit Groningen

Ondanks een flink eisenpakket van mijn kant wist Talented People mij zeer interessante vacatures aan te bieden bij leuke werkgevers. Inmiddels ben ik voorzien (niet via Talented People) maar ik wil Talented People bedanken voor de correcte afwikkeling en het prettige contact.

Kenneth (21) uit Arnhem

Iedereen loopt altijd te zeuren over callcenterwerk, maar ik vind het ontzettend leuk werk! Ook kan ik mijn eigen rooster maken en verdien ik een stuk beter dan in de supermarkt, maar dat is sowieso niets voor mij.

Youssef (31) uit Amersfoort

Via Talented People kon ik aan de slag op een interessant zakelijk project voor een grote financiële speler. Het is een flink pittig project, maar dankzij een goede training en begeleiding weet ik inmiddels aardig wat afspraken te maken. Het is ontzettend uitdagend werk en ik ga met een glimlach naar mijn werk.

Esther (35) uit Lelystad

Ik ken Talented People inmiddels al een tijdje, en ben ooit via hun bij een outbound callcenter begonnen. Ondanks dat ik het naar mijn zin had viel het commerciële bellen me zwaar. Toen ik dit aan gaf in het selectiegesprek, zijn we gaan kijken naar een klantenservice functie. Nu werk ik op de facturenafdeling van een energiemaatschappij en dit is mij op het lijf geschreven. Ik werk met een leuk team van collega's en geen dag is hetzelfde.

Dennis (36) uit Heerlen

Ik heb altijd in de electro-techniek gewerkt, maar hier had ik even genoeg van. Op mijn leeftijd is het echter moeilijk om een verse start te maken. Met de hulp van Talented People kon ik van mijn hobby mijn werk maken. Waar ik eerst altijd thuis met computers knutselde, werk ik nu op een technische helpdesk waar ik mensen help die problemen hebben met hun computer thuis. Je krijgt soms hele gekke vragen, maar dat maakt het ook wel erg leuk.

Voeg jouw ervaring toe