Over BellenAlsWerk.nl

Bellen als werk.nl is onderdeel van Talented People Recruitment, de specialist in telefonisch personeel. Wij zijn altijd op zoek naar starters en ervaren talent die zich in de callcenter branche willen ontwikkelen. Per regio hebben wij de meest interessante functies geselecteerd.

Specialist en toch veelzijdig
Als specialist op het gebied van telefonische functies bieden wij callcenter vacatures in heel Nederland en over de hele breedte van de branche. Hierbij kan gedacht worden aan: Sales gerichte telemarketeers (B2C), zakelijke verkoopadviseurs (B2B), inbound klantenservice medewerkers, technisch helpdeskmedewerkers, marktonderzoekers en Native speakers. Tevens bieden wij verschillende functies op management niveau, waaronder: teamleaders, supervisors, project managers en callcenter managers.

Solliciteren en starten
Wij zijn erop gericht om jou zo snel mogelijk te laten starten op een interessante en passende callcenter functie. Daarom is het mogelijk om je direct aan te melden voor een functie in jouw regio. Onze regio intercedente zal dan direct contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Talented People Recruitment

Ben u werkgever en benieuwd wat Talented People Recruitment voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 - 70 70 301 en vraag naar Paul de Wildt.

 

Talented People Recruitment B.V.
Herengracht 440
1017 BZ Amsterdam

 

  • Telefoon:088 - 70 70 300
  • E-mail:info@tprecruitment.nl
  • Website:www.tprecruitment.nl
  • KVK 61346705


Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur.